Skip to main content
Betongarbeten i Göteborg logga

Formning – Armering -Gjutning

Stålglättade ytor

Ett industrigolv ställer större krav på beständighet eftersom ytan utsätts för större slitage än ett vanligt betonggolv. Påfrestningarna kan vara mekaniska, eller bestå i att golvet utsätts för spill av oljor, kemikalier, eller i värsta fall frätande syror. Därför är det av yttersta vikt att golvet är väl förberett för att stå emot alla de faktorer som potentiellt kan skada och förstöra betongen.

Hårdbetong

Hårdbetong används för att ge ditt betonggolv en starkare yta, som ska tåla svåra påfrestningar eller mekaniskt slitage i form av exempelvis truckarbete. Så om du vet med dig att ditt golv kommer att prövas hårt av tunga maskiner, eller annat mekaniskt slitage, är hårdbetong ett måste för att golvet ska hålla längre.

Armering och formbygge

Armeringskonstruktioner ger en ökad hållfasthet. Arme­r­ingen förbättrar både drag-, tryck- och skjuvhållfastheten,. Den fördelar belastningen och förhindrar sprickbildning i materialet.

Utan armering kan en betongkonstruktion brista plötsligt och utan förvarning. I armerad betong hinner sprickbildningar och även deformationer upptäckas och åtgärdas i tid, innan olyckan är framme.

Putsning och murning

Vi utför även uppförande av väggar i betong samt murning och putsning av fasader.

Om oss

Företaget Betongarbeten I Gbg AB har sitt säte i Härryda. Vi har vår inriktning på form,armering och betongarbeten i hela Västsverige. Betongarbeten i gbg ombesörjer även markarbeten och VVS/golvvärme och där med har vi möjlighet att förmedla en komplett grund.

Vi fokuserar i första hand på lite större projekt, såsom grunder till industrilokaler och flerbostadshus. Mindre uppdrag som villor och garage kommer i andra hand om tid finns över.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.